Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Užijeme si ještě sluníčko? Teploty v regionu nepřekročí dvacítku...

19.09.2021 14:02

Už před víkendem se citelně ochladilo, od severovýchodu k nám proudí studený vzduch. Jaké bude počasí následující pracovní týden, co říká nejnovější předpověď meteorologů?

3

Teploty s blížícím se koncem září stále klesají. Tento pracovní týden se budou pohybovat zpočátku jen pod patnácti stupni Celsia, místy se už mohou objevit přízemní mrazíky.

V pondělí 20. září bude v Plzeňském kraji převážně zataženo, nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 12 až 15 °C, na horách bude 8 až 11 °C. V úterý 21. září bude také převážně zataženo, místy polojasno. Nejnižší noční teploty 9 až 5 °C, místy až 3 °C a ojediněle se mohou už objevit přízemní mrazíky. Nejvyšší denní teploty 11 až 15 °C.

Také ve středu bude spíše zataženo, nejnižší noční teploty 9 až 5 °C, ojediněle přízemní mrazíky. Nejvyšší denní teploty 12 až 16 °C.

Čtvrtek má být nejteplejším dnem týdne. Bude polojasno, nejnižší noční teploty 6 až 2 °C, místy se objeví také přízemní mrazíky, nejvyšší denní teploty 16 až 20 °C. V pátek už by teplty zase měly klesnout k patnáctce.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT