Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

V Plzeňském kraji stoupl počet nakažených na 121. Domažlicko hlásí 59 případů

01.04.2020 9:51

Oproti úterý 31. března vzrostl počet nakažených koronavirem v evidenci Krajské hygienické stanice v Plzni o 11 případů. Nejvíce pacientů přibylo na Domažlicku.

1

V Plzeňském kraji je podle statistiky Krajské hygienické stanice v Plzni ve středu 1. dubna celkem 121 nakažených.

Nejvíce případů zaznamenali hygienici na Domažlicku, kde je již 59 nemocných. Je to o osm lidí více než včera. V Plzni je stejně jako v úterý 24 nakažených. Na Tachovsku přibyl další případ, pacientů je zde 12. Na jižním Plzeňsku evidují hygienici devět nakažených, na severu Plzeňska je jich sedm, na Klatovsku devět a na Rokycansku stále pouze jeden pacient.

V regionu zatím podstoupilo testy na koronavirus 2812 lidí, 444 poslali hygienici do karantény a pro 347 osob karanténa skončila.

Podle Ministerstva zdravotnictví dosáhl dnes počet nakažených obyvatel Plzeňského kraje 150. Jedná se o údaj k půl deváté ráno. Zde jsou ale započítány i osoby, které sice mají v regionu trvalé bydliště, ale nežijí zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT