Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Hlasovat v anketě Senior roku 2012 můžete jen do konce října

26.10.2012 10:04

Máte ve svém okolí aktivního seniora, který rozdává své bohaté zkušenosti nebo se rozhodl pracovat ve prospěch ostatních? Přihlaste ho do ankety Senior roku 2012.

porota_výherci

Čtvrtý ročník ankety Senior roku se pomalu chylí ke konci. Pokud jste ještě v anketě nehlasovali, máte poslední možnost to napravit. Hlasování bude ukončeno už 31. října. Každý občan z Plzně ale stále může navrhnout obyvatele Městského obvodu Plzeň 3 staršího 60 let.

"V soutěži veřejně oceňujeme aktivní seniory, kteří se rozhodli pracovat ve prospěch ostatních, a rozdávají své bohaté životní zkušenosti," připomněl starosta centrálního obvodu Jiří Strobach.

Slavnostní vyhlášení Seniora roku 2012 proběhne 12. listopadu. Senioři, kteří budou vybráni jako ti nej, a nově také navrhovatel toho nejlepšího, obdrží finanční odměnu.

Přihlášky mohou lidé odevzdávat buď přímo na vrátnici ÚMO Plzeň 3, e-mailem na hurkoval@plzen.eu nebo na adresu Lucie Hůrková, sady Pětatřicátníků 7,9, Plzeň, 385 03.

"Důvodem přihlásit své starší příbuzné nebo kamarády do Seniora roku nemusí být jen sportovní aktivita. Je mnoho lidí, kteří kolem sebe šíří dobrou náladu a činí důležité věci nejen pro sebe, ale i pro ostatní," dodal Strobach.

FOTO: Senior roku 2011

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte