Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Výbuch ve firmě zranil dvě ženy! Jedna skončila v popáleninovém centru

01.08.2016 11:59     01.08.2016 12:15

K výbuchu kotle ve firmě v Tachově došlo v pondělí dopoledne. Na místo musel letět i vrtulník, jedna z žen utrpěla popáleniny na zhruba čtyřiceti procentech těla. Případem se zabývá policie.

FOTO_Pavel Němeček

Do areálu firmy v Tachově musely v pondělí dopoledne zamířit všechny složky integrovaného záchranného systému. Exploze elektrického kotle si vyžádala zranění dvou žen. U jedné přitom byly popáleniny velmi vážné.

Jak přesně k výbuchu došlo, není zatím úplně jasné. Případem se zabývá policie. "V jedné firmě v Tachově došlo k výbuchu elektrického kotle. Při tom došlo ke zranění 33leté ženy, která utrpěla popáleniny a byla letecky trasnportována do nemocnice. Druhá 43letá žena byla z místa převezena do nemocnice," potvrdila mluvčí policie Dagmar Jiroušková s tím, že příčina je stále ještě v šetření.

Podle tiskové mluvčí záchranky utrpěla vážně zraněná žena popáleniny druhého stupně. "Jedna osoba byla transportována do Prahy s popáleninami druhého stupně na 40 procentech těla, druhá osoba byla převezena s úrazem zad do nemocnice ve Stodu," doplnila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Na místo vyjížděli také hasiči, následný požár po explozi se ale podařilo dostat pod kontrolu ještě před jejich příjezdem. Hasiči tak pomáhali transportovat ženu do vrtulníku letecké záchranky.

FOTO: ilustračn

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství