Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Habrmannův park v Plzni oživily ledové sochy! Strom už svítí! FOTKY

27.11.2021 20:57

Habrmannův park v Plzni na Doubravce už dýchá vánoční atmosférou. Vánoční osvětlení, rozsvícený vánoční stromek a ledové sochy, to vše v parku navozuje blížící se Vánoce.

doubravka Vanoce _sochy_QAP (24)
doubravka Vanoce _sochy_QAP (24)doubravka Vanoce _sochy_QAP (20)doubravka Vanoce _sochy_QAP (19)doubravka Vanoce _sochy_QAP (22)doubravka Vanoce _sochy_QAP (21)doubravka Vanoce _sochy_QAP (23)doubravka Vanoce _sochy_QAP (25)doubravka Vanoce _sochy_QAP (26)doubravka Vanoce _sochy_QAP (28)doubravka Vanoce _sochy_QAP (27)doubravka Vanoce _sochy_QAP (29)doubravka Vanoce _sochy_QAP (30)doubravka Vanoce _sochy_QAP (31)doubravka Vanoce _sochy_QAP (32)doubravka Vanoce _sochy_QAP (33)doubravka Vanoce _sochy_QAP (34)doubravka Vanoce _sochy_QAP (36)doubravka Vanoce _sochy_QAP (35)doubravka Vanoce _sochy_QAP (37)

Ledové sochy jsou v parku na Doubravce velkým lákadlem. Sněhulák Olaf i Elsa z Ledového království, vánoční stromek nebo například královské křeslo, na které si dokonce můžete sednout. To vše je v parku k vidění.

Sochy jsou navíc osvětlené, hraje tu vánoční muzika a září také vánoční strom. Sochy budou v parku svítit až do úterý, vždy od 16 do 21 hodin.

Původně vedení MO Plzeň 4 v parku plánovalo rozsvícení vánočního stromu s programem. Ten ale vedení obvodu zrušilo kvůli špatné epidemiologické situaci. "Chystaný ohňostroj proběhne ve chvíli, kdy si jej budeme moci užít všichni společně a bez omezení," uvádí vedení MO Plzeň 4.

foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT