Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Koťata na každém rohu. Plzeňský útulek hlásí velké množství nových přírůstků

16.06.2022 17:55

Z krabic se ozývá zoufalé mňoukání, koťátka jsou vyplašená a bojí se. V útulku na Borech budou čekat na někoho, kdo by se jich ujal a dal jim domov.

IMG-20220616-WA0000

Strážníci se poslední dobou setkávají se zvýšeným počtem roztomilých zvířátek bez domova. "Koťata i andulka, to jsou zvířata, která přibyla v průběhu středy do plzeňského zvířecího útulku. Dvouměsíční kotě se do zařízení dostalo z Husovy ulice. Mňoukající kočku vyprostili z motorového prostoru vozidla za pomoci majitelky policisté ČR. Další koťata odchytili strážníci z odchytové skupiny na zahradě domu v ulici U Domažlické trati, kde je nalezla 71letá seniorka," uvedla mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

O  tři nové chlupaté obyvatele se rozrostl počet ubytovaných zvířat také ve čtvrtek. Ráno je donesla do zvířecího zařízení 46letá žena s tím, že koťata našla v kartonu vystlaném dekou v Manětínské ulici u popelnic.

Foto: MPP

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství