QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Muž byl napaden divokým prasetem! Zvíře zneškodnil policista služební zbraní

07.04.2024 21:00

V neděli 7. dubna v podvečerních hodinách přijali policisté oznámení o pohybu agresivního divokého prasete v Blovicích. Zvíře napadlo muže, který musel být letecky transportován do plzeňské nemocnice.

zastřelené prase_PČR

"Dnes krátce po 18 hodině jsme přijali oznámení, že po jedné z obcí na jižním Plzeňsku se pohybuje agresivní divoké zvíře, divoké prase," informovala mluvčí policie. "Na místo byla přivolaná policejní hlídka, která divoké prase, jež bezprostředně ohrožovalo život a zdraví osob, útočilo a vážně zranilo muže, za použití služební zbraně, zneškodnila," uvedla policejní mluvčí s tím, že případem se dále zabývají a zjišťují další okolnosti.

Muž byl letecky transportován do nemocnice. "Záchranáři na místě ošetřili muže ročník 1990, který utrpěl středně těžká zranění způsobená prasetem a byl při vědomí transportován cestou Lzs na akutní příjem Fn-Lochotín," doplnila mluvčí záchranky.

Foto PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy