Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Města v Plzeňském kraji otevírají sběrné dvory. Podmínky jsou ale přísnější

07.04.2020 20:04

Za přísných hygienických podmínek se ve středu 8. dubna otevřou sběrné dvory v Plzni. Město tak reaguje na nové opatření vlády.

1

Plzeň na základě rozhodnutí vlády z pondělí 6. dubna otevře od středy 8. dubna všechny sběrné dvory včetně sběrných míst v okrajových částech města.

Lidé, kteří sem zamíří s odpadem, budou muset dodržovat přísné hygienické podmínky.

Do prostoru dvora je možné vpustit pouze dvě vozidla. Dále je nutné dodržovat minimální vzdálenosti dvou metrů mezi osobami, a to zejména při vykládce odpadu. Lidé musí míst roušku a ochranné rukavice.

"Je zapotřebí respektovat pokynů pracovníků dvora, v případě nedodržování pokynů má obsluha právo vykázat návštěvníka ze sběrného dvora,“ upozornila Lucie Brunová ze společnosti Čistá Plzeň.

"Dále je obnoven svoz biologického odpadu a objemného odpadu na území města pomocí velkokapacitních kontejnerů,“ doplnila Lucie Brunová.

Sběrné dvory otevírají i další města. Od úterý 7. dubna je například opět v provozu sběrný dvůr ve Spáleném Poříčí. Otevřely se i oba sběrné dvory v Rokycanech.

FOTO: město Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT