Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vietnamec zproštěn obvinění za pokus vraždy

14.12.2010 7:58

Vietnamec, který byl ve vazbě z důvodu pokusu vraždy svých dvou krajanů, byl propuštěn na svobodu. U soudu se totiž nepodařilo prokázat, že čin skutečně spáchal.

Loňský rok v prosinci napadl Vietnamec mačetou své dva krajany, kterým způsobil mnohačetná poranění. Byl ale propuštěn z vazby na svobodu, protože se u soudu nepodařilo prokázat jeho vinu.

K činu mělo dojít loni 7. prosince v Chebu. Obžalovaný Thai Son Nguyen měl spolu s dalším neurčeným spolupachatelem napadnout mačetou své dva krajany kvůli sporu o užívání společných prostor v objektu. Thai Son Nguyen podle obžaloby napadl mačetou pěti údery do hlavy a horních končetin poškozeného Huy Thang Nguyena a devíti údery do hlavy i jiných částí těla poškozeného Duc Thien Nguyena. Vzhledem k povaze útoku si musel být vědom toho, že oběti budou hodně poškozeny.

Prní napadený utrpěl vážná poranění hlavy a mozku, které si vyžádaly urgentní operaci pak také zlomeninu čelisti, otevřenou zlomeninu levé loketní kosti s přetětím šlachy ohýbače dlaně ruky a tříštivou zlomeninu pravé lopatky.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT