Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Na Malostranské se bude opět pracovat. Dotkne se to i MHD

09.10.2015 14:27

Od pátečního odpoledne čekají na řidiče opět komplikace na Malostranské ulici v Plzni. Opravovat se bude propadlá vozovka. Malostranská prošla rekonstrukcí vloni.

Malostranská_QAP_foto (1)

Na zhruba rok opravenou Malostranskou ulici v Plzni se opět objeví dělníci. Od pátečního odpoledne se psouští opravy propadlé vozovky u Škoda sport parku. Kvůli stavebním úpravám se přesunou i zastávky MHD a s omezením musí samozřejmě počítat i řidiči. naštěstí by se mělo jednat jen o víkendovou záležitost.

Propadlá vozovka u nájezdu do zastávky MHD u sportovního areálu se objevila poměrně brzy po dokončení rekonstrukce. Teď dojde na opravy. Práce by ale neměly zabrat déle než víkend a budou provedné v rámci reklamace stavby. V úseku u Škoda sport parku dojde během prací na snížení počtu jízdních pruhů a řidiči tak budou muset počítat s omezením. Vyblokovaný bude jeden jízdní pruh u zastávky MHD směrem na Slovany. Ve zbylé části komunikace se bude jezdit obousměrně.

Se změnami musí na víkend počítat také cestující MHD. Přesune se i zastávka MHD. "Z důvodu stavebních prací v prostoru zastávky MHD v ulici Malostranská dojde od 9. 10. 2015 od 16. hod. do 11. 10. 2015 do ukončení prací k přeložení zastávky „Vodárna“ (směr Slovany)," upozorňují dopravní podniky.

Kompletní rekonstrukce Malostranské, tedy hlavního tahu z Doudlevec na Slovany, odstartovala v dubnu loňského roku. Hotovo mělo být do srpna, nakonec se ale opravy protáhly až do listopadu. Celkem vyšla přestavba Malostranské, jejíž součástí byl i přesun zastívek MHD ke sportovnímu areálu a zástavbě domů, na víc jak 20 milionů.  V průběhu stavby řidiči při průjezdu Doudlevci zažívali skutečně kolapsové stavy. Kolony se ještě zhrošily, když se stavba protáhla a střetla se tak s uzavírkou nedalekého Tyršova mostu.

FOTO: ilustrační

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT