Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Okružní křižovatka v Radobyčicích je před dokončením! AKTUÁLNÍ FOTKY

23.07.2019 7:01

Nová okružní křižovatka, která od letošního jara vyrůstá v plzeňských Radobyčicích, je před dokončením. Zhruba za týden už bude částečně průjezdná. Přinášíme aktuální informace a fotky!

foto-qap-cz (1)
foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (3)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (9)foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (10)foto-qap-cz (11)foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (13)foto-qap-cz (14)foto-qap-cz (15)foto-qap-cz (16)foto-qap-cz (17)foto-qap-cz (18)foto-qap-cz (19)

Nový kruhový objezd v Radobyčicích v Plzni vzniká už několik měsíců. Nyní se stavba přiblížila ke svému závěru. Už od pondělí 29. července bude okružní křižovatka částečně v provozu.

Uzavírky v oblasti ale nekončí. "V rámci stavby dojde k otevření průjezdu od Útušic směrem na Tyršův most. Dál budou pokračovat stavební práci v okolních ulicích," upřesnil místostarosta centrálního obvodu Petr Baloun, který má v gesci stavby a investice obvodu.

Po víkendu na kruháč vjedou také autobusy MHD. "S platností od 29. 7. 2019 dojde v oblasti Radobyčic z důvodu postupu prací na výstavbě okružní křižovatky ulic Do Štěnovic, Litická a Dlážděná, k přesunu zastávek linek 23, 32 ´Radobyčice´ z míst jejich provizorního přeložení do polohy nových zastávkových zálivů v ulici Do Štěnovic," informovaly dopravní podniky.

Dál budou probíhat opravy v Dlážděné ulici a Litické ulici. V tomto případě je oficiální termín dokončení naplánovaný na 18. srpna. Samotné práce v lokalitě ale potrvají dalších několik měsíců. Řidiči už by nicméně oblastí měli projet.

Ke stavbě kruhového objezdu se přistoupilo kvůli zvýšení bezpečnosti. Nepřehledná křižovatka působila některým řidičů značné problémy.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT