Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Olympijský park Plzeň láká na ranní cvičení

22.07.2016 18:50

Během konání letní olympiády v Riu můžeme vstávat s Olympijským parkem Plzeň. Každé ráno nabídne kondiční a rytmické cvičení i méně známé pohybové aktivity.

20160713_151222

Cvičit se bude v amfiteátru u obchodního centra Plaza od 6. do 21. srpna. Ranní pohybové aktivity jsou určeny začátečníkům i pokročilým sportovcům, jsou vhodné i pro seniory. Zájemci si mohou přijít zacvičit zdarma bez předchozí registrace. Každý účastník bude navíc zařazen do slosování o hodnotné ceny.

"Projekt je pro veřejnost připraven v rámci Olympijského parku Plzeň, což je doposud největší sportovní akce města Plzně. Nad rámec návštěvního řádu parku jsme připravili nabídku různých sportovních aktivit a cvičení,“ uvedl městský radní Michal Dvořák

Cvičení začnou ve všední dny v 7 a 8 hodin ráno, o víkendech v 8 a 9 hodin. "Dva padesátiminutové bloky povedou především kvalifikovaní instruktoři. Lidé si mohou vybrat z téměř dvou desítek druhů cvičení, například jógu, pilates, zumbu, bodyforming, kruhový trénink nebo ranní běh,“ řekl Filip Marian z Odboru sportu Magistrátu města Plzně. Zájemci si mohou vyzkoušet i netradiční druhy pohybu, například intervalový trénink tabata, port de bras, core & stretch, boxerskou přípravu nebo dynamické cvičení deep work.

Projekt počítá s ranním během  pro pokročilé a začátečníky. Do aktivit by se měli zapojit plzeňští sportovci. Na každý den je také připraveno losování o volné vstupy do pohybového studia, poukazy na sportovní vybavení a další hodnotné ceny. "Spustíme i soutěž s youtuberem Jardou o nejlepší video ‚Vstávej s Olympijským parkem Plzeň‘,“ doplnil Filip Marian.

Západočeská metropole otevře svůj Olympijský park Plzeň slavnostním programem 5. srpna od 20 hodin. Kompletní program je k dispozici zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT