QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opravy na Klatovské komplikují dopravu. Jaká je aktuální situace? – FOTKY

16.08.2022 10:01

Rozsáhlé práce na poškozených úsecích kolejiště v Plzni byly zahájeny 1. července. Jaká uzavírka aktuálně komplikuje dopravu na Klatovské? Naleznete v článku.

Klatovská opravy_QAP (18)
Klatovská opravy_QAP (18)Klatovská opravy_QAP (19)Klatovská opravy_QAP (3)Klatovská opravy_QAP (1)Klatovská opravy_QAP (5)Klatovská opravy_QAP (2)Klatovská opravy_QAP (7)Klatovská opravy_QAP (6)Klatovská opravy_QAP (9)Klatovská opravy_QAP (4)Klatovská opravy_QAP (8)Klatovská opravy_QAP (10)Klatovská opravy_QAP (11)Klatovská opravy_QAP (13)Klatovská opravy_QAP (12)Klatovská opravy_QAP (14)Klatovská opravy_QAP (15)Klatovská opravy_QAP (16)Klatovská opravy_QAP (17)

Aktuálně komplikuje dopravu oprava tramvajové trati na křížení ulic Klatovská, Dobrovského a V Bezovce. Pokud tedy jedete z Bezovky na Dobrovského, neprojedete. Také z Klatovské nelze ze směru Bory odbočit do Bezovky a směrem na Bory odbočit do Dobrovského.

Opravy by zde měly podle původního plánu být od 13. do 31. srpna. S uzavírkou přejezdu Dobrovského jsou dotčené linky MHD č. 16, 22 odkloněny přes Chodské náměstí a křižovatku Belánka. O odklonu MHD jsme informovali detailně zde.

Na řešené křižovatce jsou zrušené přechody pro chodce, jeden náhradní je umístěný směrem k Chodskému náměstí. Chodcům ale komplikuje cestu i oprava na chodníku – plánovaná oprava, přeložka na zařízení distribuční soustavy plynu. Ta si v této části Klatovské vyžádala i odstávku plynu od 10. do 17. srpna.

Klatovská je v několika úsecích svedena do jednoho jízdního pruhu, což zejména v odpoledních hodinách komplikuje dopravu. Detailní informace ohledně stavby za více než 48 milionů korun na Klatovské naleznete zde.

Foto QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT