Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ewa Farna a Aneta Langerová rozezpívaly plzeňské náměstí - FOTKY

01.06.2024 14:29

V pátek 31. května měli Plzeňané jedinečnou příležitost vidět na plzeňském náměstí Ewu Farnou a Anetu Langerovou. Fotograf QAPu byl u toho! Podívejte se na FOTKY.

Langerová a Farna Plzeň_0524_Milan Svoboda (18)

Třídenní rodinný festival ČEZFEST putuje po regionech Česka a přináší lidem v městech zdarma koncert, sport a kino. Tento víkend zavítal festival do Plzně.

První festivalový den ve čtvrtek 30. května nabídl Plzeňanům večerní letní kino – romantickou francouzskou komedii Amélie z Montmartru.

Pátek patřil hudbě, v 17:00 na pódiu začal program vítěz regionální soutěže Zapínač Zakkiss Trio. Od 19:00 vystoupila na náměstí Republiky Aneta Langerová a po ní od 21:00 Ewa Farna. 

I přes deštivé počasí si na plzeňské náměstí našlo cestu mnoho lidí. Atmosféra byla skvělá. “Nám déšť nevadí, vždyť je to Ewička, na tu bychom šly za každého počasí,” smála se Katka s Míšou, které si koncert užily naplno.

Sobotní den se ponese ve sportovním duchu. V odpoledních hodinách budou probíhat dětské turnaje v basketu a florbale. Na vyhlašování výsledků budou dohlížet hosté sportovní soboty Jaromír Jágr a Kateřina Emmons. 

Foto Milan Svoboda

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství