Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chcete se stát kapitánem lodi? V dnešní době nic nemožného…

14.09.2017 10:41     05.10.2017 6:02

Stále atraktivnější je jezdit na dovolenou na loď. Také vás to láká? Zjišťovali jsme pro vás, jak je to s kapitánskými zkouškami. Získat „řidičák“ na loď není v dnešní době vůbec složité, a dokonce ani drahé.

IMG_1703
IMG_1473IMG_1703IMG_2539

„Pořádáme kurzy k získání průkazu Vůdce malého plavidla (“VMP”) kategorie M, případně je možné rozšíření o kategorii C. Tento průkaz Vás opravňuje k vedení malého plavidla (motorové lodě) do 20 m délky na vnitrozemských, případně příbřežních, vodách. V rámci kurzu u nás absolvujete praktickou přípravu na zkoušku a následně Vás jako pověřená osoba přezkoušíme z praktických dovedností. Dále nabízíme konzultace předpisů a pravidel, které se zkouší během teoretické zkoušky na Státní plavební správě,“ vysvětluje Diana Marková jednatelka firmy Gedima.

Kapitánské kurzy se konají během víkendů. Domovským přístavem firmy je přístav Praha-Holešovice, konzultace ale můžete absolvovat i v Plzni. Za základní kurz k získání průkazu VMP dáte 3200,- Kč.

Firma Gedima nabízí i tzv. kondiční plavby nebo výletní plavby. „Kondiční plavby jsou určeny pro vlastníky průkazu VMP, kteří už třeba dlouho za kormidlem nestáli. U nás mohou absolvovat kondiční plavby se zkušeným kapitánem, který jim ochotně poradí a pomůže,“ říká dále Diana Marková.

Kdo se nechce zrovna vrhat do kapitánských zkoušek, může se po Vltavě jen tak projet. Je to rozhodně skvělý zážitek.

„Výletní plavbu s kapitánem po Vltavě si určitě užijete. Poplujeme na kajutové motorové lodi pro 7 osob plus kapitán. Vyplouváme z přístavu Praha Holešovice a trasu plavby lze domluvit individuálně po Praze i do blízkého okolí,“ uvádí Diana Marková.

Délka plavby záleží jen na vás. „Můžeme plout jen jednu hodinu nebo třeba celý den,“ usmívá se Diana Marková.

Více informací o službách firmy Gedima a kontakty najdete na www.gedima.cz.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT