Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto se zapasovalo mezi stromy na srázu! FOTO

19.02.2015 9:01

Dost děsivě vypadající nehoda se odehrála u Modravy na Šumavě. Řidička nezvládla řízení a s autem sjela z příkrého srázu, kde se auto doslova zapasovalo do stromu. Auto musela vyprostit těžká technika.

P2184659

Dost děsivě vypadající nehodu řešili policisté spolu s hasiči, ale bohužel i záchrankou na Šumavě u Modravy. V nemocnici nakonec skončili tři lidé, z toho dvě děti. Osobní auto sjelo z příkrého srázu rovnou mezi vzrostlé stromy, na vyproštění museli hasiči povolat techniku.

Nehoda se odehrála ve středu odpoledne na silnici u Modravy. "V serpentinách před Modravou ve směru od Srní jednotka HZS Sušice ve spolupráci s jednotkou Správy NP a CHKO Šumava zajistila místo nehody osobního auta, které sjelo ze srázu a zůstalo zaklíněné mezi stromy hluboko pod úrovní vozovky. Ve vozidle cestovala jedna dospělá osoba a dvě děti, ty odvezla Zdravotnická záchranná služba do nemocnice na vyšetření. Řidička vyvázla bez zranění," popsala mluvčí hasičů Pavla Jakoubková. 

Vyprošťování auta pak bylo skutečným oříškem a nakonec musela pomoct až těžká technika. "Hasiči na místě řídili dopravu kyvadlově jedním jízdním pruhem. Po dobu vyprošťování vozidla z příkopu hasiči uzavřeli dopravu, uzavírka trvala cca 40 minut. Na vyproštění vozidla musela být povolána speciální technika. Z vozidla neunikly žádné provozní kapaliny," doplnila mluvčí hasičů.

P2184659FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte