Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

U Globusu se bude opravovat povrch kruhového objezdu

13.10.2020 14:27

Na řidiče čekají komplikace u NC Globus. Na kruhovém objezdu, v těsné blízkosti nákupního centra, bude probíhat oprava. Silniční provoz bude řízen kyvadlově.

kruhový objezd Globus

V termínu od 26. do 27. října bude v Plzni u NC Globus probíhat oprava povrchu kruhového objezdu. Silniční provoz bude řízen kyvadlově. 

Oprava povrchu kruhového objezdu bude naštěstí probíhat pouze v pozdních večerních a nočních hodinách. "V termínu od 26. do 27. října bude v Plzni probíhat oprava povrchu vozovky kruhového objezdu u NC Globus. V době od jedenácti hodin večer do půl páté ráno bude provoz řízen kyvadlově po volné polovině vozovky. Provoz budou řídit řádně proškolení pracovníci zhotovitele," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová a upozornila řidiče, aby při průjezdu zmíněným místem dbali zvýšené opatrnosti a byli ohleduplní vůči ostatním účastníkům silničního provozu.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT