Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hledá se zloděj ze zlatnictví, poznáte ho?

20.03.2012 12:18

Policisté z Tachovska žádají veřejnost o pomoc v pátrání po zloději, který 3. února vykradl zlatnictví ve Stříbře. Koukněte na záběry z kamer obchodu, poznáte ho?

Tachovští policisté hledají zloděje, který 3. února letošního roku vykradl zlatnictví ve Stříbře. Koukněte na záběry z kamer obchodu, neznáte ho?

"Pachatel přišel do prodejny zlatnictví v Benešově ulici. Nejprve požádal obsluhu, aby mu ukázala šperky, a po jejich prohlédnutí předstíral, že z prodejny odchází," popsala postup zloděje policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. Ve chvíli, kdy obsluha odešla do zadní části prodejny, se pachatel vrátil a z prodejního pultu si odnesl dvě plata se zlatými řetízky v hodnotě za více než 145 000 korun. "Z obchodu pachatel utekl směrem k poliklinice a pokračoval do ulice Boženy Němcové, kde se obsluze prodejny, která jej pronásledovala, ztratil," dodala Jiroušková.

Pachatelem je muž světlejší pleti ve věku kolem 40 let. "Muž byl vysoký přibližně 180 cm, štíhlé až středně štíhlé postavy. Na sobě měl bílé tenisky, světlé kalhoty či rifle a černou bundu s kapuci. Na rukou měl rukavice a na hlavě měl nasazenou černou pletenou čepici," popsala zloděje mluvčí.  Hovořil česky se slovenským přízvukem.
Policisté žádají případné svědky, aby veškeré informace, které by mohly napomoci k ustanovení pachatele a objasnění případu, sdělili tachovským kriminalistům na tel.: 974 337 444 nebo na linku tísňového volání 158. Své poznatky mohou sdělit také na nejbližší policejní služebně.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT