Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda uzavřela silnici u Klatov! Řidič skončil v nemocnici

02.07.2014 12:09     02.07.2014 13:54

Vážná dopravní nehoda uzavřela silnici číslo 186 u Klatov na obec Bolešiny. Zatím z neznámých příčin vylétl řidič s autem do příkopu a silnice se musela na několik hodin úplně uzavřít. Mladý řidič skončil v nemocnici.

P5100006

Vážná nehoda uzavřela ve středu silnici z Klatov na Bolešiny. Osobní auto tam ze zatím nejasných příčin skončilo v příkopu a pro řidiče musela přijet záchranka. Kvůli vyšteřování nehody a vyprošťování auta se musela komunikace na několik hodin úplně uzavřít.

Silnice číslo 186 z Klatov na Plánici se stala dějištěm vážné dopravní nehody. "K nehodě došlo zhruba ve 12 hodin. 33letý řidič s osobním vozem z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci do příkopu. Se zraněním ho do nemocnice převezla Zdravotnická záchranná služba, nebylo tak možné ani provést orientační dechovou zkoušku na alkohol," řekla QAPu mluvčí policie Dana Ladmanová s tím, že silnice musela být na několik hodin uzavřená kvůli vyšetřování.

Na místě zasahovala i záchranka. "Pacienta jsme převáželi se zraněním hlavy do nemocnice v Klatovech," doplnil k nehodě mluvčí záchranky Václav Ondra.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT