Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

3D Planetárium láká na nový film! Nabízí největší množství 3D efektů

17.10.2014 14:29

3D Planetárium v Plzni láká na další nový film. Tentokrát tvůrci slibují, že do něj zapojili zatím největší množství 3D efektů. Film Jsme vetřelci! uvede planetárium o víkendu!

DSC05258

3D Planetárium v Plzni láká na další nový film. Snímek Jsme vetřelci! měl premiéru v polovině října a teď ho panetárium nasadilo do klasického programu. Víkendová představení stále ještě nabízí volná místa. Tvůrcům se do filmu podařilo dostat zatím největší množství 3D efektů z promítaných filmů.

Film JSME VETŘELCI! hledá odpověď na otázku, zda jsme skutečně vesmírní jedináčci. "Animovaný film vypráví o hledání mimozemských civilizací a o tom, jaké jsou šance je vůbec nalézt. Nenajdou dřív oni nás? Roztomilá animace nadchne děti od čtyř let, dospělé obohatí spousta zajímavých informací. Během pětadvaceti minut putují diváci ze Země přes další planety a měsíce sluneční soustavy do hlubin vesmíru. Při tom je obklopují 3D efekty v množství a kvalitě, jakou dosud žádný z promítaných filmů nenabídl," láká mluvčí Techmanie a planetária Markéta Čekanová.

Novinka se promítá spolu s filmem Podzimní oblohou nad Plzní nebo Krásami vesmíru. V sobotu 18. října je na programu ve 12 hodin, v neděli 19. října pak v 16:30. Na promítání je stále lepší se rezervovat předem. Na víkendová představení nicméně stále zůstávají volná místa. Konkrétní program i rezervace najdete zde.

Krom této novinky Techmania stále nabízí na podzimní prázdniny příměstské tábory s nočním pobytem. na začátku listopadu pak bude hostit hvězdu současného světa humanoidních robotů – robota ASIMA.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství