Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Stovky lidí se loučily s Karlem Gottem v Újezdu u Svatého Kříže- FOTKY

12.10.2019 13:55

V Újezdu u Svatého Kříže na Rokycansku se v sobotu lidé loučili s Karlem Gottem. Gott jezdil do Újezda za babičkou, jsou zde pochováni i jeho rodiče. Vzpomínkové setkání proběhlo u lípy na návsi.

12
1234658710911121314151617191820242125

V sobotu 12. října, tedy v den pohřbu Karla Gotta, proběhlo rozloučení také v Újezdu u Svatého Kříže na Rokycansku.

Lidé se loučili dopoledne u lípy, která zde byla zasazena v době, kdy se u Karla Gotta objevily první vážné zdravotní problémy. Právě u této lípy bylo v obci zřízeno i pietní místo po smrti legendárního zpěváka.

Lidé se sešli, zavzpomínali, starostka Alena Manková představila vzpomínkovou knihu složenou z fotografií pořízených v Újezdu s Karlem Gottem. Každý mohl na místo přinést fotografii, kde je s legendou české hudební scény vyfocen. Právě kopie fotografií byly do nové vzpomínkové knihy lepeny.

S Karlem Gottem se loučili i v rodné Plzni. Město Plzeň poslalo rodině dvě kondolenční knihy, do kterých mohli po smrti zpěváka psát lidé vzkazy. Knihy byly umístěny v mázhauzu na radnici, lidé popsali svými vzkazy stovky stránek. Kondolenční místo na plzeňské radnici bylo uzavřeno v pátek v poledne.

foto: Jaroslav Kreisinger

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT