Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Andrea Verešová nafotila kalendář pro plzeňský ProCeram - FOTKY

21.12.2011 21:20

Mystic Andrea, tak se jmenuje kalendář pro rok 2012, který nafotila modelka Andrea Verešová pro plzeňskou společnost ProCeram. Fotky jsou dílem fotografa Tůmy a vznikaly na Kozlu.

Andrea Verešová_kalendář_oriz

Jmenuje se MYSTIC ANDREA 2012, přesto jde o kalendář plzeňské firmy ProCeram prodávající obklady a dlažby. Koupelny byste ale v kalendáři hledali marně. Zato modelka Andrea Verešová se v kalendáři prezentuje jako krásná, tajemná, svůdná, něžná i smyslná, zkrátka mystická Andrea Verešová.

Firma ProCeram coby investor této limitované série kalendáře na rok 2012 dala modelce volnou ruku, proto se nefotilo ani v prostorách společnosti. Fotografie se nesou spíše v duchu nadčasovosti, extravagance a originality. Modelka s přijetím nabídky plzeňské firmy na focení kalendáře neváhala. „Měla jsem velmi dobrou zkušenost s týmem této firmy při realizaci a rekonstrukci interiéru rodinného domu. Líbí se mi pracovat s lidmi, kteří svou prací vytváří nadčasové hodnoty. Už jen rekonstrukce téměř historického objektu jejich plzeňské vzorkovny ukázala, že nic není nemožné, “ říká Andrea Verešová.

V bílé, černé, červené, s odkrytým zadečkem sedící ležérně u harfy nebo naopak zahalená od hlavy až k patě, takové jsou fotky modelky, na nichž Andrea Verešová jakoby ukazovala nejen rozmanitost ženské krásy, ale i různorodost trendů. 

Dílo Jana Tůmy vznikalo na Kozlu

Pro tajemné a mystické fotografie se nemuselo jezdit daleko. Fotilo se v posledních dnech babího léta v prostorách loveckého zámku Kozel. O tom, že je Andrea Verešová profesionálka, přesvědčila celý tým. Na focení přijížděla časně ráno jako první.

Fotky jsou dílem známého fotografa Jana Tůmy. Kalendář vznikl dále pod taktovkou stylisty Stana Steinera, módní návrhářky Kateřiny Líblové, maskérek Štěpánky Podroužkové, Zuzany Machalové a kameramana Martina Homana. A modelka si svůj tým chválila. „Šaty byly opravdu nádherné. Extravagantní róby návrhářky Kateřiny Líblové. Její tvůrčí potenciál je neskutečný. Unikátní prostory zámku Kozel dokonale dokreslily tajemnost a kouzlo celého kalendáře. Měla jsem skvělý tým, který pracoval od rána do noci, abyste se měli na co těšit," vzpomíná Andrea na focení.

A jaký měsíc z roku má modelka nejraději? "Zbožňuji dramatický červenec, nyní mě nejvíce ale baví přirozená lehkost a svůdnost května…ale upřímně se nyní nejvíce těším na letošní prosinec, na Vánoce s dětmi a manželem.“

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT