Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Plzeňské ČSAD znovu zavádí preventivní hygienická opatření - FOTKY

20.08.2020 14:50

Všechny autobusy pravidelné, zvláštní i příležitostné dopravy procházejí opět každý den kvůli hrozbě koronaviru intenzivní dezinfekcí. 

4

"S ohledem na situaci s koronavirem a vzhledem k sílícím obavám veřejnosti jsem nařídil s okamžitou platností opětovně zahájit provádění intenzivní dezinfekce všech autobusů zajišťujících pravidelnou, zvláštní a nepravidelnou dopravu,“ sdělil ředitel ČSAD autobusy Plzeň Václav Königsmark.

Cílem těchto opatření je minimalizovat riziko nákazy nemocí covid-19 a zajistit maximální bezpečnost cestujících i řidičů.

"Autobusy nyní prochází každý den ještě důkladnější očistou než obvykle. Nejprve přes myčku, následuje precizní manuální čištění interiérů spolu s intenzivní dezinfekcí. Používá se při tom koncentrovaný roztok pro účinnou dezinfekci. Zvláštní péče je věnována částem, se kterými přijdou cestující do styku, jako jsou madla, dveře a další části, kterých se cestující dotýkají,“ dodává mluvčí společnosti Miroslav Slaný s tím, že stejná péče je věnována i úklidu vnitřních prostor budov, které využívá vedle zaměstnanců dopravce i veřejnost.

FOTO: ČSAD autobusy Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte