Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeň ovládnou atletické hvězdy! Mistrovství republiky vypukne o víkendu

25.06.2015 8:03

Už o víkendu bude Plzeň hostit Mistrovství České republiky v atletice. Atletický stadion ve Skvrňanech se tak může těšit na hojnou počet atletických hvězd. Přípravy vrcholí...

IMG_5258

Nadcházející víkend bude v Plzni ve znamení jedné z největších sportovních událostí posledních let. Plzeň bude hostit Mistrovství České republiky v atletice. Klání se odehrají v sobotu 27. a v neděli 28. června na atletickém stadionu ve Skvrňanech. Hlavní tribuna už na neděli hlásí vyprodáno.

Přední čeští atleti, mezi nimi medailisté z olympijských her, mistrovství světa, ale i hvězdy nedávného evropského halového šampionátu se o posledním červnovém víkendu představí v Plzni.

"Ve dvou dnech nabídne přehlídku téměř všech disciplín a zejména ty, v nichž právě Češi udávají tón evropské a mnohdy i světové atletice. Nejde už přitom jen o legendární oštěpařku Báru Špotákovou, nebo Zuzanu Hejnovou s Petrem Svobodou, jejichž příběhy zná snad každý sportovní fanda. Jde také o fenomén Pavla Masláka a další, jako je například Jakub Holuša, který svým neuvěřitelným finišem na halovém mistrovství Evropy uvedl diváky do úplného šílenství. Dalšími v řadě hvězd, které budou v Plzni k vidění, jsou vícebojařka Klučinová, koulař Prášil, výškař Bába, dálkař Juška, a takto bychom mohli pokračovat," lákají pořadatelé na velkou atletickou událost.

Diváci se mohou těšit na velké výkony! Krom domácího mistrovského titulu je úkolem plnění limitů pro světový šampionát v Pekingu...

Diváci a fanoušci atletiky se mohou těšit stoprocentně na velké sportovní výkony. Nebude se totiž bojovat jen o domácí tituly, ale zároveň se budou plnit limity pro světový šampionát v Pekingu, který proběhne v závěru srpna. Tyto cíle tak slibují fantastické výkony podpořené velkou motivací.

O vstupenky na hlavní tribunu byl velký zájem. Zejména na nedělní klání. Právě na poslední den mistrovství je už hlavní tribuna úplně vyprodaná. Vstupenky nicméně stále zbývají na stání a na sobotní souboje je ještě několik desítek lístků v prodeji i na sobotní mistrovský den. Vstupenky se mohou kupovat přes www.ticket-art.cz.

Sportovní program startuje v sobotu i v neděli úderem 11. dopolední.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT