Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Do Petroviček letěl vrtulník. Záchranáři museli resuscitovat 75letého cyklistu

24.04.2023 11:41     24.04.2023 13:54

V pondělí 24. dubna došlo v Petrovičkách v 10:22 k vážné dopravní nehodě. Na místo letěl vrtulník.

oa x cyklista_Klatovsko_0423_HZSPK

K vážné dopravní nehodě došlo ve vesnici Petrovičky na Klatovsku. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky. „Zajistili jsme místo události, asistovali Zdravotnické záchranné službě při ošetření zraněného cyklisty a zajistili plochu pro přistání vrtulníku LZS,“ upřesnil mluvčí hasičů.

„Muž utrpěl velmi vážná zranění, na místě nehody byl záchranáři resuscitován. Těžce zraněného cyklistu transportovala letecká záchranná služba na emergency Fn-Lochotín," informovala mluvčí záchranné služby.

Cyklista nedal na silnici přednost jedoucímu vozidlu. „Cyklista, ročník 1947, vyjížděl na jízdním kole z vedlejší pozemní komunikace na hlavní, kdy pravděpodobně nedal přednost v jízdě řidiči nákladního vozidla jedoucímu po hlavní silnici ve směru jízdy od obce Petrovičky k obci Nepomuk,“ uvedla Iva Vršecká, mluvčí policie s tím, že dechová zkouška byla u řidiče nákladního vozidla negativní.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT