Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda kamionu na dálnici skončila tragicky - FOTKY

02.08.2018 9:13     02.08.2018 11:42

Nehoda na dálnici D5 nákladního vozidla, která se stala ve čtvrtek dopoledne, skončila tragicky. Řidič zemřel, na místě stále probíhá šetření, policie doporučuje úsek objet.

dálnice6
dálnice 3dálnice 4dálnicedálnice 1dálnice6kamion1kamion3kamion

Hlášená nehoda kamionu na D5 na 115. kilometru směrem k Rozvadovu skončila tragicky.  Na místě stále probíhá šetření, policie doporučuje objezd místa.

"Dálnice je uzavřena, na místě zasahuje záchranná letecká služba z důvodu zdravotních potíží řidiče jízdní soupravy. Doporučujeme sjet na exitu 107 u Stříbra, nebo na exitu 119 u Benešovic," uvedla tisková mluvčí PČR Pavla Burešová.

Řidič kamiónu buhužel nepřežil. Více uvedl mluvčí záchranky Martin Brejcha. "Řidič ročník 1972, cizí státní příslušník trpěl zdravotní indispozicí. Kamion zastavil. Při našem příjezdu byl řidič v bezvědomí, bez dechu. Bohužel resuscitace nebyla úspěšná a lékař po ukončení KPR musel konstatovat existus," uvedl Brejcha. 

 

V 11.30 hodin - AKTUALIZOVÁNO!

Zpráva z místa nehody od tiskové mluvčí PČR Dagmar Jirouškové.
"K nehodě na D5 na 115 kilometru směrem na Rozvadov došlo kolem 8.15 hodin. Z dosavadního šetření že vyplývá, že 46-letý řidič vyjel z pravého jízdního pruhu a následně narazil do středových svodidel. Vzhledem k minimální síle nárazu, byla zřejmě na vině zdravotní indispozice. Ačkoliv byla provedena resustitace, řidič zemřel. Přesná příčina úmrtí bude známa až na základě provedení pitvy. V této chvíli je v provozu jeden jízdní pruh, při zvýšené opatrnosti mohou řidiči projíždět, stále probíhají odklízecí práce," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.
 

foto: čtenář QAP.cz, PČR

 

 

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT