Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Instalace tepelných čerpadel v Plzeňském kraji

19.11.2019 14:39

Kam v Plzni a v regionu za tepelnými čerpadly? Jedině ke specialistům na instalace, servis a dodávku tepelných čerpadel v České republice, společnost Teanur se sídlem ve Stodě a v Plzni.

tepelne cerpadlo

Ať už máte jasno a jdete na jistotu nebo potřebujete odborné poradenství a pomoc s výběrem, neváhejte se na nás obrátit a sjednat si schůzku v jedné z našich kanceláří. Že nejste z Plzně? Naše kanceláře najdete již téměř po celé ČR a nikde to tak není příliš daleko.

 

Největší zájem je o tepelná čerpadla vzduch/voda

Tepelná čerpadla vzduch/voda jsou dlouhodobě nejprodávanější tepelná čerpadla nejen v Plzeňském kraji. Kromě toho, že jsou cenově dostupná, vynikají také svým plynulým provozem v průběhu celého roku. Starší tepelná čerpadla, která získávala tepelnou energii ze vzduchu, v zimních měsících nefungovala tak dobře, jako dnešní moderní zařízení. Například tepelná čerpadla vzduch / voda Nibe fungují celých 12 měsíců a z provozu je nevyřadí ani teplota pod bodem mrazu. Pokud však potřebujete zařízení pro náročné klimatické podmínky, je pro vás výhodnější tepelné čerpadlo země/voda, které získává tepelnou energii z nezámrzné hloubky. Jeho výkon je proto stabilní i v náročných podmínkách.

 

S čím kombinovat tepelné čerpadlo?

Pokud jste se rozhodli pro pořízení tepelného čerpadla, měli byste také uvažovat o celkovém snížení energetické náročnosti domu. Na zateplení i výměnu oken můžete dokonce žádat o dotace z dotačního programu Nová zelená úsporám. Jen na tepelné čerpadlo v ekodesignu můžete čerpat 100 000 Kč. Pokud vás úniky tepla netrápí, možná je čas investovat do dalšího vybavení. Tepelné čerpadlo je výhodné kombinovat například s fotovoltaickou elektrárnou nebo domácí baterií. Úspora v domácnosti je pak ještě větší a vy si můžete užívat výhod moderní domácnosti.

 

Tepelná čerpadla jsou v Plzni oblíbenou alternativou ke klasickým kotlům. Pokud hledáte ekologickou a zároveň hospodárnou variantu pro rodinný dům nebo firemní sídlo, nemůžete sáhnout vedle. Sjednejte si schůzku a nechte si poradit, které zařízení bude pro vás to nejvýhodnější.

 

Foto: Onlinestrategie.cz s.r.o.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT