Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka má před sebou první přípravný zápas! Do Plzně přijede Tachov

09.01.2015 11:09

Fotbalisté plzeňské Viktorky mají za sebou rpvní týden ostré přípravy a první utkání. V sobotu 10. ledna do Plzně dorazí Tachov. "K zápasu určitě přistoupíme zodpovědně," říká trenér Miroslav Koubek.

FOTO_Zdeněk Rataj_FCVP (10)

Fotbalisté FC Viktoria Plzeň mají za sebou fyzické testy a také první dny ostré přípravy. Střídají se jim dopolední a odpolední tréninky a posilovna. Do zápasu tak půjdou hráči z plné zátěže. Na hřišti by se měli vystřídat všichni hráči.

Po několika dnech přípravy čeká na fotbalisty Viktorky první přípravný zápas. Do Plzně 10. ledna dorazí Tachov. "K zápasu určitě přistoupíme zodpovědně, nota bene když do utkání půjdou hráči z plné zátěže. Tým tak musí být plně koncentrován a dobře připraven. V této fázi přípravy máme dvoufázové tréninky a tak se příprava opravdu nesmí podcenit,“ říká před zápasem trnér Miroslav Koubek.

Viktoriáni během týdne absolvují dopolední a odpolední tréninky, ve kterých jsou hlavními náplněmi posilovna a hlavně nabírání fyzičky. Kvůli hromadící se únavě tak do utkání s Tachovem zasáhne v podstatě celý tým. "Pokud to stav kádru dovolí, tak většina hráčů odehraje  pouze jeden poločas. Tým se musí dostat do zápasového rytmu, ale nesmí se nic přehnat,“ dodává trenér Viktorie Plzeň.

Na premiéru v novém roce se mohou chystat i fanoušci. Utkání začíná v sobotu v 11 hodin na hřišti v Luční ulici. Vstupné bude symbolické a jeho výtěžek půjde na mladé fotbalisty. "Na obou zápasech bude vybíráno vstupné ve výši čtyřiceti korun. Veškerý výtěžek bude investován do rozvoje mládežnického fotbalu pod hlavičkou Viktorie Plzeň,“ říká tiskový mluvčí Pavel Pillár, který zároveň dodává, že držitelé všech typů permanentních vstupenek na sezónu 2014/2015, děti do 15 let a vozíčkáři mohou navštívit přípravné duely zdarma.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství