Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Další policejní honička v regionu! Zloděje aut naháněli policisté na Domažlicku

12.02.2014 7:50     12.02.2014 8:11

Další policejní honička se odehrála na silnících v regionu. Tentokrát byli v pohotovosti policisté na Domažlicku. U Staňkova zablokoval cestu zloději aut až kamion postavený přes silnici!

Kontroly v hernách a nonstopech na Doubravce v Plzni.

Silnice v regionu zažily další policejní honičku. Tentokrát se velké manévry odehrály na Domažlicku. V úterý večer se do pronásledování prchajícího pachatele pustili policisté ve spolupráci s německými kolegy. Ti pronásledovali zloděje aut už z Německa.

Až u Staňkova na Domažlicku skončila policejní honička, která se strhla už v Německu. "Němečtí policisté pronásledovali pachateli k hraničnímu přechodu Rozvadov. Řidič pokračoval dál, sjel z dálnice a mířil směrem na Holýšov a na Stod," popsala QAPumluvčí policie Dagmar Brožová.

U Staňkova pak policistům nejspíš došla trpělivost a domluvili se s řidičem odstaveného kamionu, aby prchajícímu zločinci zatarasil cestu. "Dodávka Volkswagen zastavila před kamionem, který jí zatarasil cestu. Řidič dodávky se dalna útěk směrem na obec Vranov. Tam ho policisté zajistili," dodává policejní mluvčí s tím, že prchajícím zlodějem aut je 23letý cizinec. Podle informací QAPu jde o mladého Poláka.

"Během zákroku nebyl nikdo zraněný a nevznikla ani škoda na majetku," uzavírá Dagmar Brožová s tím, že mladý muž je zajištěný a teprve teď ho čekají výslechy a další úkony vyšetřování.

Od začátku roku se s policejními honičkami roztrhl pytel! Nedávno byli v akci policisté na Tachovsku.

Pronásledování zločinců, které se změní v policejní honičku není v posledních týdnech v regionu téměř ničím výjimečným. O víkendu naháněli policisté u Bezdružic řidiče bez řidičáku. 11. ledna se strhlo velké pronásledování šoféra z Prahy přes dálnici D5 až do Plzně, to policisté po autě také stříleli a známý případ skončil tím, že postřelený šofér si dojel do plzeňské nemocnice pro pomoc, podrobnosti k případu čtěte zde.

Zloděje aut z Německa pronásledovali na začátku roku také policisté na Tachovsku. Šlo o muže z Ústecka. Více se dočtete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství