Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Na železničních tratích v kraji odstartují další výluky

09.04.2016 16:43

Cestující vlaky v kraji se musí v příštím týdnu připravit na další výluky. Už od pondělí nahradí autobusy vlaky na dvou tratích. Čtěte podrobnosti.

RegioShark1

Výluky proběhnou už od pondělí na dvou železničních tratích v Plzeňském kraji. Cestující by s tím měli počítat předem. Obě výluky se týkají Horažďovicka a vlaky nahradí autobusy.

Od pondělí 11. dubna začne platit výluka na trati Klatovy - Domažlice předměstí v úseku Horažďovice - Horažďovice předměstí. "Vždy v době od 8:00 do 20:00 pojede za vlaky náhradní autobusová doprava v úseku Horažďovice - Horažďovice předměstí," říká mluvčí Českých drah Radka Pistoriusová.

Od začátku týdne musí počítat se změnami také cestující na trati Plzeň - České Budějovice. "V době od 7:30 do 20:00 pojede za všechny vlaky náhradní autobusová doprava v úseku Horažďovice předměstí - Strakonice, za rychlíky jede náhradní autobusová doprava podle výlukového jízdního řádu. V úseku Plzeň hlavní nádraží - Horažďovice předměstí a opačně pojedou vlaky v odlišných časech, ze stanice Plzeň hlavní nádraží budou vyjíždět o 24 minut dříve," dodává mluvčí Českých drah.

Obě výluky potrvají do 14. dubna. Informace k výlukám mají cestující jak na webu Českých drah, tak na všech dotčených stanicích a zastávkách. Informace poskytnou také operátoři Kontaktního centra ČD 840 112 113.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT