Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Některé obce na Domažlicku bude obsluhovat mobilní pošta

08.01.2023 15:28

Česká pošta rozšiřuje působnost mobilní pošty na další oblasti České republiky. Jeden ze šesti vozů se od začátku roku 2023 přesunul i do obcí na Domažlicku, kde nejsou stálé pobočky České pošty.

IMG_0576

Mobilní pošta bude do obcí zajíždět dle jízdního řádu od pondělí 2. ledna do 28. března 2023. Na Domažlicku obslouží obce Kout na Šumavě, Luženičky a Díly.

Zapojení Mobilní pošty se nijak nedotkne režimu doručování. Ten zůstává beze změny a je ve všech výše zmíněných obcích nadále zajištěn standardním způsobem.

Mobilní pošta zajistí větší bezpečnost občanů, kteří si budou moci poštovní službu vyřídit u sebe v obci a nebudou muset kvůli ní cestovat do obce s pobočkou České pošty. Mobilní pošta zprostředkuje poslání listovních i balíkových zásilek, platby i výplaty poukázek a zajistí také výběry hotovosti jako na standardní poště. Samozřejmostí je možnost využít služeb Poštovní spořitelny. Občané díky mobilní poště nezmeškají výplaty sociálních dávek.

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT