Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na ranči u Šídlováku se chystá multižánrový fest!

17.04.2014 20:28

Akce Barevná Hudba - multižánrový fest proběhne v Plzni v sobotu 19. dubna na ranči u rybníku Šídlovák v Bolevci. Organizátoři ujišťují, že proběhne za každého počasí!

ranč Šídlovák jejich foto

V Plzni se chystá na velikonoční víkend velmi zajímavá hudební akce. Jmenuje se BAREVNÁ HUDBA 2014 – multižánrový fest a proběhne na ranči u plzeňského rybníku Šídlovák. Jak ujišťují organizáři, akce proběhne za každého počasí!

Na ranči u Šídlováku se 19. dubna představí kapela Different D.I.S.C.O., což je pop-elektronická plzeňská partička mixující rock, pop, electronica, dubstep, drum and bass, dále vystoupí Medium - plzeňská hardrocková legenda, Buster Nixon - funky formace z Plzně a další plzeňská kapela Search and Destroy, která hraje metal-pop.

,,Akce se koná za jakéhokoli počasí. Když bude extra hezky, zahraje se na velké stagi. Pokud bude hrozit déšť, akce se přesune do krytého prostoru vedle hospody na ranči, do kterého se vejde cca 60 lidí. Věříme, že se akce vyvede a že si každý najde to své, kvůli čemu přijít a pobavit se ,zvou na akci pořadatelé festivalu," zvou organizátoři.

Akce u plzeňského rybníku Šídlovák odstartuje v sobotu už v 16. hodin odpoledne a končit by se mělo kolem 23. hodiny.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství