Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Zloděje bezpečnost chodců a řidičů nezajímá, kradou i kanálové rošty! FOTKY

09.10.2014 18:54

Dva lapkové totiž za "bílého" dne ukradli přímo ze silnice v Plzni na Borech kanálový rošt. Naštěstí se díky osobní znalosti strážníků podařilo pachatele brzy dopadnout, ještě předtím našli i odcizený rošt.

kanal2
kanal2kanalkanal1

Policisty zřejmě zloději jen tak nepřekvapí, ovšem v tomto případě by mohli být velmi překvapení chodci nebo řidiči. Dva lapkové totiž za "bílého" dne ukradli přímo ze silnice v Plzni na Borech kanálový rošt. Naštěstí se díky osobní znalosti strážníků podařilo pachatele brzy dopadnout, ještě předtím našli i odcizený rošt.

,,Po deváté ráno bylo na tísňové lince MP Plzeň přijato oznámení o dvou mužích, kteří odcizili kanálový rošt v jedné z borských ulic. Na místo byla ihned vyslána hlídka, jenže dva, oznamovatelem popsané, výtečníky již nezastihla. Strážníci se tedy rozjeli do výkupny sběrných surovin. Tady se jim podařilo zjistit uvedený kanálový rošt a jméno jednoho z mužů, který ho přinesl," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Pak už to šlo ráz na ráz. ,,Hlídka ve sběrně radiostanicí předala další hlídce popis obou výtečníků a jedna z borských hlídek již díky své osobní znalosti je našla. Oba muži se ke krádeži doznali. U jednoho z nich bylo následně zjištěno, že na jeho osobě má právní zájem PČR. V rukách policie pak celá záležitost skončila," dodává mluvčí strážníků. 

Čtěte také: Plzeňští strážníci zasahovali proti výtržníkům, dokonce i hořelo! FOTKY

FOTO:Městská policie Plzeň

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte