Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Zubní pohotovost se vrátí na Domažlicko i Klatovsko

09.01.2014 20:32

Zubní pohotovost na Klatovsku a Domažlicku bude od prvního únorového dne obnovena a fungovat bude v původním režimu. Po otevření stomatologické ordinace v Klatovské nemocnici dojde k rozšíření ordinačních hodin o víkendech a svátcích.

Dohoda o obnovení zubní pohotovosti na Klatovsku a Domažlicku ve stejném režimu jako v roce 2013 je výsledkem jednání zástupců Plzeňského kraje a zástupců Oblastní stomatologické komory Klatovy – Domažlice, které proběhlo ve čtvrtek 9. ledna.

Od prvního únorového dne tak bude o víkendech a svátcích od 8.00 do 12.00 hodin zubní pohotovost vždy v jedné ze zubních ordinací na Klatovsku nebo Domažlicku. Informace o aktuální službě zubní pohotovosti budou uvedeny na webových stránkách České stomatologické komory v sekci zdravotnictví, a webu Krajského úřadu Plzeňského kraje i města Klatovy.

Následně od 1. září letošního roku bude zubní pohotovost fungovat na jednom místě, a to v nově otevřené stomatologické ordinaci v Klatovské nemocnici. Novinkou, která jistě potěší všechny pacienty, bude rozšíření ordinační doby od 8:00 do 14:00 hodin o víkendech a svátcích.

Beze změny zůstává zubní pohotovost na Poliklinice na Denisově nábřeží v Plzni. Sem mohou pacienti zamířit každý všední den od 18.00 do 6.00 hodin, o víkendu a svátcích pak v průběhu celých čtyřiadvaceti hodin.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství