Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Hledaná Leona Kellerová byla viděna v Sušici

02.09.2011 10:12

Hledaná třicetiletá Leona Kellerová, po níž policie vyhlásila pátrání ve čtvrtek 1. září, byla viděna v Sušici na Klatovsku. Žena je stále v ohrožení života, utekla z nemocnice.

Policie stále hledá třicetiletou Leonu Kellerovou, která ve čtvrtek 1. září utekla z nemocnice. Žena byla viděna v Sušici, může být stále v ohrožení života.

Leona Kellerová odešla z nemocnice v Sušici bez souhlasu a propuštění lékařů s kanylou v ruce. Žena byla v ohrožení života, pokud by se kanyla vyjmula neodborně.
"V Sušici v odpoledních hodinách probíhala pátrací akce a po ženě policisté pátrali na různých místech. Podle vyjádření svědků byla žena viděna v opuštěném objektu, kde kanyla byla vyjmuta z těla. Žena byla ve večerních hodinách spatřena na několika místech v Sušici," informovala QAP policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Hledaná žena je asi 160 - 170 cm vysoká, má střední postavu a modré oči, vlasy hnědočerné, rovné středné dlouhé. Trvale hlášena je v Hartmanicích na Klatovsku, kde se ale už delší dobu nezdržuje.
"Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pohybu či výskytu pohřešované ženy, aby neprodleně podali zprávu Policii ČR na telefon číslo 158 nebo na policejní služebnu případě telefon číslo 974 334 111," uvedla ještě Ladmanová.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte