Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Počasí jako na houpačce! Následující týden bude teplo a deštivo

29.05.2022 12:39

Následující týden bude teplý, objeví se také přeháňky a bouřky. Ráno budou komplikovat situaci na silnicích mlhy. Podívejte se na detailní předpověď počasí.
 

2

V neděli bude počasí u nás ovlivňovat rozsáhlá oblast nízkého tlaku vzduchu nad severní a severovýchodní Evropou. Na počátku příštího týdne se bude nad střední Evropou udržovat nevýrazné tlakové pole. Postupně se západně od Biskajského zálivu prohloubí tlaková níže a po její přední straně začne proudit od jihozápadu do západní a střední Evropy teplý vzduch. Ve druhé polovině příštího týdne, pravděpodobně v pátek, bude od západu postupovat přes naše území studená fronta.

Předpověď na neděli 

V noci a ráno jasno až polojasno. Během dne většinou oblačno, v jihovýchodní polovině území odpoledne a večer postupně od jihu až zataženo. Na většině území déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty 5 až 1 °C a místy přízemní mrazíky. Nejvyšší denní teploty 14 až 18 °C, v 1000 m na horách kolem 9 °C. Slabý proměnlivý vítr do 3 m/s nebo klidno.

Předpověď na pondělí

Polojasno, přes den přechodně až oblačno a místy přeháňky, ojediněle i bouřky. Ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 8 až 4 °C, na západě až 2 °C. Nejvyšší denní teploty 16 až 20 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s.

Předpověď na úterý

Zpočátku skoro jasno, během dne postupně polojasno až oblačno a místy přeháňky. Ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 9 až 5 °C, v Čechách až 3 °C. Nejvyšší denní teploty 20 až 24 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s.

Předpověď na středu

Polojasno až oblačno a ojediněle déšť nebo přeháňky, na jihu a východě přechodně až zataženo a srážky místy. Ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 12 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 22 až 26 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s.

Předpověď na čtvrtek

Polojasno, přes den při přechodně zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky nebo bouřky. Nejnižší noční teploty 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 27 až 31 °C. Slabý jižní vítr 1 až 4 m/s.

Vyhlídka počasí od pátku do neděle

Polojasno, postupně od západu oblačno až zataženo a na většině území přeháňky nebo bouřky. Nejnižší noční teploty 18 až 14 °C, v závěru období na západě až 11 °C. Nejvyšší denní teploty 23 až 27 °C, zpočátku na východě až 30 °C.
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT