Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Konkurenční boj v Plzni. Restauraci polili kyselinou

16.03.2016 16:50

Závist je krutá a úspěch se zkrátka neodpouští. Pachatelé, kteří potřísnili interiér luxusní restaurace u náměstí, už ale zašli příliš daleko. Škody jdou podle majitelů podniku do statisíců.

delish 3
delish 7delish 4delishdelish 5delsih 6delish 3delish 2

Holt konkurence ví, že jsme úspěšní a místo aby se zamysleli nad tím, co by oni měli změnit, tak prostě volí takovéhle praktiky z devadesátých let. To už je podle mě trochu přes čáru," zlobí se spolumajitel poškozené restaurace Marek Hrabák. 

V úterý večer přišla do restaurace dvojice mužů. Nebyli to ale běžní zákazníci...

Po chvíli vyndali z batohu lahev a polili drahou koženou lavici kyselinou - podle Hrabáka to měla být kyselina máselná. „Zničili nábytek v hodnotě zhruba sto tisíc korun. Navíc jsme museli zavřít a dezinfikovat, takže plus ušlý zisk. No a především - nestalo se nám to poprvé! Před pár dny jsme se podobného útoku dočkali i v naší další restauraci, kterou budeme teprve otevírat. Tam to odnesla nová drahá podlaha," dodal Hrabák. V tomto případě pachatelé nalili tekutiny pod dveře.

Případ už řeší i policie. „Policejní technik na míste činu zajistil vzorek tekutiny, kterou byl nábytek potřísněn. Aktuálně jej zkoumají odborníci v laboratoři, kteří určí o jakou látku přesně se jedná," doplnila policejní mluvčí Hana Štefflová s tím, že po pachatelích pátrají. 

  
FOTO: QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte