Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Požár lokomotivy omezil provoz na trati, evakuováno bylo několik osob

29.08.2019 17:52

K požáru lokomotivy došlo v Kařezu na železniční trati 170 z Prahy do Plzně. Hasiči na místě museli evakuovat několik osob. Provoz na trati byl zastaven, nyní je v místě omezení.

loko

"Lokalizace byla provedena sněhovymi hasicími přistroji a dochlazeni proudem "D". Hasiči SŽDC zkratovali trakční vedení. Požár uvnitř lokomotivy osobního vlaku v obci Kařez likvidovali hasiči ze sedmi jednotek. Evakuovali asi 20 nezraněných cestujících," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Oznámení bylo podle mluvčí policie přijato v 15:40. "Na místě je hlídka obvodního oddělení Hrádek, která řídí dopravu," uvedla Hana Kroftová.

Podle ČD byl provoz na trati 170 v úseku Kařízek - Hořovice přerušen. V 17. hodin byla obnovena jízda po jedné traťové koleji ze dvou. Je hlášeno zpoždění vlůaků zhruba 30 - 35 minut. Předpokládá se, že omezení potvrá až do 19. hodiny.

Přesná výše škody a příčina požáru je v šetření.

foto: HZSPk

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT