Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Pozor na náledí! Meteorologové vydali výstrahu na víkendové dny

25.02.2023 8:00

Sníh, zmrazky, náledí a problémy v dopravě. I tak by podle meteorologů mohla vypadat předpověď počasí na sobotu a neděli.

5

Meteorologové očekávají, že během víkendu napadne v horských oblastech 10 až 30 cm, na návětří severních hor 30 až 60 cm a v jejich přilehlých oblastech 10 až 25 cm nového sněhu.

V kombinaci čerstvého větru a nového prachového sněhu se také budou v sobotu od středních poloh severozápadu a severu ČR místy tvořit sněhové jazyky.

I v nížinách hrozí nebezpečí! Od sobotního pozdního odpoledne až do nedělního rána se budou v nižších a středních polohách místy vytvářet zmrazky nebo náledí. "Na neošetřených komunikacích hrozí problémy v dopravě a zvýšená nehodovost. Při pohybu venku je třeba chodit velmi opatrně, starší nebo méně mobilní lidé by měli omezit vycházení ven. Řidičům se doporučuje sledovat dopravní zpravodajství a jezdit velmi opatrně," uvedli meteorologové.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT