Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Do e-Aukce energií se můžou hlásit i lidé na Slovanech!

03.09.2013 9:49

Možnost přihlásit se do e-Aukce energií v Plzni vyvolala doslova lavinový efekt. Zájemců je stále spousta, a tak se centrální obvod dohodl s vedením Slovan a otevírá se další sběrné místo. 

IMG_6166

Zájem o přihlášení se do e-Aukce nepolevuje. I druhý týden, kdy je v Plzni možnost se do aukce přihlásit na centrálním obvodu, slaví úspěch. Lidí je stále dost a úspěch už s předstihem přiznává také společnost eCENTRE, která aukce zajišťuje. Vedení centrálního obvodu se tak dohodlo se Slovany a také tam se otevře sběrné místo.

Ani na začátku tohoto týdne, kdy se opět otevřelo kontaktní místo v budově centrálního obvodu naproti divadlu v Sadech Pětatřicátníků, nemají pracovníci eCENTRE chvilku klidu. Zájemci o přihlášky je nenchají skoro ani odpočinout. "Ano, zájem neupadá. Dobré také je, že lidé už si to rozložili a chodí postupně, takže máme větší možnost ten nápor zvládnout," říká Luboš Káčerek ze společnosti, který má v Plzni sběr na starost.

Pro velký zájem se otevře další kontaktní místo. Tentokrát na Slovanech a otevřené bude vždy ve středu a ve čtvrtek. Také nové sběrné místo bude mít sídlo v budově radnice, tentokrát na ÚMO2 na Koterovské. Jeho provoz navíc doplní už stávající otevírací dobu sběrného místa v sadech Pětatařicátníků. Zatímco tam je otevřeno vždy v pondělí a v úterý, na Slovanech to bude ve středu a ve čtvrtek.

"Na základě vysoké poptávky občanů našeho obvodu jsme se dohodli s druhým plzeňským obvodem a možnost přihlásit se do e-Aukce tak budou mít občané i tam. Cílem je přinést ještě lepší ceny. Když bude větší počet zájemců v aukci, cena bude nižší," potvrdil QAPu starosta centrálního obvodu Jiří Strobach.

"Provoz sběrného místa na Slovanech budeme zajišťovat také my. V podstatě ze sadů se ve středu jen přesuneme na Slovany a k dispozici budou mít lidé opět 4  až 5 našich pracovníků," dodává Luboš Káčerek.

Výsledná aukce totiž bude společná pro oba obvody. Proběhne 30.října s tím, že poslední možnost podat přihlášku je 26.září a to na slovanské radnici. V sadech Pětatřicátníků skončí sběr o dva dny dřív.

Nové sběrné místo e-Aukce: zasedací místnost K 201, ÚMO Plzeň 2-Slovany, Koterovská 83

Středa: 4., 11., 18. a 25. září vždy od 10 do 18 hodin
Čtvrtek: 5., 12., 19. a 26. září vždy od 10 do 15 hodin

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT