Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na silnicích v regionu startují další práce!

21.07.2014 8:00

Řidiči by měli od tohoto týdne počítat na několika místech regionu s dalšími omezeními. Pracovat se začíná na severním i jižním Plzeňsku a také na Klatovsku. Čtěte podrobnosti!

Opravy v Borské ulici způsobily komplikace.

Letní opravy silnic v regionu pokračují a už od pondělí 21. července startují další omezení nebo uzavírky. Se změnami by tak měli počítat řidič na severním i jižním Plzeňsku a také na Klatovsku. V Dýšině se pro změnu kvůli golfovému turnaji LET uzavírá ulice Horomyslická.

Rekonstrukce a opravy na silnicích, které během léta tradičně vrcholí, pokračují. Už od pondělí 21. července musí řidiči na několika místech regionu počítat s novinkami a změnami v dopravě.

Od pondělního rána je naplánovaná uzavírka hlavního průtahu obcí Mrtník na severním Plzeňsku, jde o spojnici mezi hlavními tahy I/27 a I/20. Kvůli rekonstrukci by měli šoféři počítat s úplnou uzavírkou a také objížďkou. Práce jsou oficiálně plánované do konce září.

Úplná uzavírka startuje od pondělí také ve Štěnovicích v ulici Plzeňská. Příjezd od Útušic bude uzavřený kvůli pracem na silnici až do 20. září. Jedná se o úsek od křižovatky s ulicí Štěnovická, která zůstává průjezdná, ke křižovatce s ulicí Čižická a Losinská. I tato křižovatka bude dál průjezdná. Objížďka platí jak pro osobní a nákladní dopravu, tak pro autobusy.

S omezením kvůli rekonstrukci povrchu komunikace musí řidiči počítat také na hlavním tahu I/27 na Klatovsku v obci Běšiny. Tam naštěstí nepůjde o úplnou uzavírku, nicméně na šoféry až do konce září čekají komplikace.

V Dýšině u Plzně pro změnu startuje uzavírka ulice Horomyslická. V tomto případě jde ale jen o týdenní změnu kvůli golfovému turnaji LET. Ten v Golf Parku Plzeň začíná už pondělkem, kdy je na programu první cvičné kolo Junior PRO-AM, ostrá golfová klání Sberbank Golf Masters 2014 začínají ve čtvrtek turnajem Junior PRO-AM, od pátku se pak rozjede hlavní turnaj, který ukončí finálové kolo v neděli, kdy také skončí uzavírka Horomyslické ulice.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství