Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Blíží se 12. ples města Plzně, přijede jeden z nejlepších českých orchestrů

16.01.2016 19:55

Reprezentační ples města Plzně se bude konat v pátek 22. ledna v Měšťanské besedě, motto 12. ročníku zní Plzeň všemi smysly. Hrát bude jeden z nejlepších českých orchestrů.

0048 Ples města Plzně 2013-01-25

Pravidelně v lednu se koná reprezentační ples města Plzně. Na ten letošní, v pořadí už 12., přijede jeden z nejlepších českých orchestrů. Hrát bude Moondance Orchestra Martina Kumžáka. Netradičně doplní program rock a bigbeat, v Malém sále zahrají totiž Kečup a Odyssea.

K absolutní špičce mezi tanečními orchestry v České republice patří zmíněný Moondance Orchestra, se kterým přijede Dasha, která je známá i z účinkování v muzikálu Monty Python’s Spamalot v Divadle J. K. Tyla.

Spolu s Dashou se představí muzikálová zpěvačka a učitelka zpěvu na pražské konzervatoři Naďa Wepperová, herec a zpěvák Dušan Kollár i slavná tvář české rockové scény Dušan Cerman.

Program doplní také audiovizuální show a taneční vystoupení.

12. reprezentační ples města Plzně se uskuteční 22. ledna od 20 hodin, vstupenky jsou v prodeji od 13. ledna. Kapacita je ale značně omezená nejen vzhledem k možnostem sálu v besedě, ale také proto, že na ples jsou tradičně zváni i partneři města, politici a další hosté. 

Přehled plesů najdete zde.

foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT