Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní omezení na D5 běží od víkendu

16.08.2010 8:34

Od uplynulého víkendu vás čekají na dálnici D5 pěkné komplikace. Máme pro vás přehled uzavírek, které začaly v sobotu 14. srpna. Dejte pozor!

dálnice

Policie upozorňuje na omezení, která začala v sobotu 14. srpna na dálnici D5 ve směru Praha - Plzeň. QAP má pro vás přehled uzavírek.

"Z důvodu celoplošné opravy povrchu vozovky bude pravý jízdní pás dálnice v úseku od 64 km do 68 km úplně uzavřen. Uzavírka pravého jízdního pásu potrvá od 20 hodin 15. srpna 2010 do 16 hodin 12. září 2010," uvedla mlučí policie Martina Kohoutová. Doprava bude převedena do levého jízdního pruhu, kde bude vedena obousměrně při snížené rychlosti jízdy.

Po dobu oprav bude také uzavřen sjezd z dálnice na Ejpovice a Plzeň, jde o EXIT 67. Doprava bude odkloněna na objízdnou trasu přes sjezd na Rokycany na EXIT 62. Budou se zde zhruba po dobu 3 až 4 týdnů provádět opravy povrchu dálnice. "Sjezd bude uzavřen kvůli opravě živičného povrchu vozovky," řekl QAPu mluvčí Rokycanské radnice Jan Engler.

"Žádáme proto řidiče, kteří v uvedeném období po tomto úseku dálnice pojedou, aby řídili s maximální opatrností a ohleduplností," dodala Zoubková.

  

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT