Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeň prohrála s Třincem i druhý domácí duel, série je srovnaná

08.04.2019 20:00

Plzeňští indiáni promarnili svůj náskok z Třince, semifinálová série mezi Škodovkou a Třincem je po pondělním zápase srovnaná. Plzeň doma prohrála 3:4.

17122004

Plzeň rozjela semifinálovou sérii s Třincem skvěle, na stadionu soupeře vyhrála oba úvodní duely. Po dvou zápasech v Plzni je ale série srovnaná na 2:2. Škodovka prohrála nejen nedělní, ale i pondělní zápas. 

První třetina byla v Plzni v pondělí 8. dubna bez branek. Podle trenéra Čiháka, šlo o takovou přetahovanou. "První třetina byla taková přetahovaná. Zkraje té druhé se nám podařilo dát první branku, využili jsme přesilovou hru. Nicméně následných šest minut naší lehkovážné pasáže nás stál zápas," uvedl po zápase trenér Plzně Ladislav Čihák. Právě druhá třetina byla pro Plzeň osudnou. Škodovka totiž hned čtyřikrát inkasovala. Do kabin se šlo za stavu 2:4.

I když pak ještě ve třetí třetině přidala Plzeň jednu branku, vyrovnávacího gólu se už fanoušci nedočkali. "Podařilo se nám dát kontaktní gól, poté zbývalo ještě spousta času, ale už nám to tam bohužel nespadlo. Série je nyní 2:2 a my odjíždíme bojovat o třetí bod do Třince. Uděláme pro to vše" uzavřel hodnocení čtvrtého zápasu série Ladislav Čihák.

Štastný byl naopak trenér soupeře. "Výsledek je pro nás skvělý a pro nás parádní návrat do série. Dneska jsem viděli vyrovnané utkání. Opět jsme dostali první branku, pak se nám ale na výbornou povedla pasáž. kde jsme dali rychlé branky za sebou a otočili jsme vývoj na svou stranu. Domácí si následně pomohli přesilovou hrou, ale závěr už jsme doslova ubojovali. Hráči si jsou ale vědomi, že nic nemáme vyhráno a ještě to budeme mít hodně těžké. Tohle vítězství nás ale hodně posílí," uvedl Varaďa.

 

HC Škoda Plzeň - HC Oceláři Třinec 3:4 (0:0, 2:4, 1:0)

Branky a nahrávky: 23. Pulpán (Gulaš, Jan Kovář), 29. V. Němec (Jones, Indrák), 47. Pour (Jan Kovář, Gulaš) – 25. Chmielewski (Martin Růžička, D. Musil), 25. Werek (Hrňa), 27. Hrňa (P. Vrána, Martin Růžička), 31. Werek (Gernát, Hrňa). Průběh utkání: 1:0, 1:3, 2:3, 2:4, 3:4.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT