Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

V Tescu v Sušici hořelo, proběhla evakuace osob - FOTKY

29.03.2024 14:30

V obchodě Tesco v Sušici v Hrádecké ulici vypukl v pátek 29. března dopoledne požár. Na místě zasahovali hasiči ze tří jednotek. Personál i nakupující byli evakuováni. Naštěstí se nejednalo o nic vážného.

hsiči sušice
hsiči sušicehasiči sušice 3hasiči sušicehasiči sušice2

Poplach hasičům v Sušici byl vyhlášen o státním svátku 29. března v 10:13. "V Tescu se doposud jednalo o poplach aktivovaný čidlem. Až do dnešního dne se po příjezdu a průzkumu hasičů vždy prokázalo, že jde o planý poplach. Dnes tomu tak není, v Tescu opravdu hoří. Je zapotřebí uhasit stojan se zapalovači a náhradními náplněmi do zapalovačů. Nakupující i personál musí být evakuováni, prostor byl zakouřen," uvedli zasahující hasiči na svém facebookovém profilu Hasiči Sušice.

Na místě byly v době požáru zhruba čtyři desítky osob. "Došlo k zahoření stojanu, ještě před příjezdem hasičů proběhla samovolná evakuace několika desítek osob,"  řekl QAPu velící důstojník hasičů s tím, že požár byl rychle lokalizován.

Co za požárem stojí, zatím není jasné. Příčinu požáru vyšetřuje Policie České republiky.

foto: FCB Hasiči Sušice

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT