Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Strážníkům na Slovanech přibylo do výbavy nové kolo

26.01.2017 7:57

Strážníci na plzeňských Slovanech dostali od vedení obvodu nové kolo. Pojízdné hlídky se zaměřují nejčastěji na lokality jako je Božkovský ostrov, Hradiště a podobně.

kolo

Vypadá to, že strážníci na Slovanech už se chystají na jaro. Teď dostali po zhruba dvou letech nové kolo, které jim opět poslouží při hlídkách v oblíbených odpočinkových oblastech obvodu.

"Strážníkům městské policie na Slovanech přibylo do výbavy nové jízdní kolo, které bylo pořízeno z rozpočtu MO Plzeň 2 – Slovany," informoval druhý plzeňský obvod. Kolo vyšlo na 21 tisíc a u jeho předání nechyběl jak starosta Lumír Aschenbrenner, tak ani jeho kolegové místostarostové Jan Fluxa a Roman Andrlík.

Kola obvod pořizuje strážníkům průběžně, naposledy se nového dočkali v roce 2015. Pojízdné hlídky na kolech jsou na území druhého plzeňského obvodu k vidění nejčastěji se startem jarní a letní sezóny. Na kolech strážníci objíždí poměrně často lokality, které jsou oblíbené pro odpočinek a relaxaci.

Tradičně jsou strážníci na kolech během jara a léta k vidění na Božkovském ostrově a v jeho okolí. Stejně tak zajíždí například do Hradiště nebo do oblasti v okolí Škoda sport parku.

FOTO: ÚMO2

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství