Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Čelní střet aut skončil tragédií! Řidič v nemocnici zemřel – FOTO

31.05.2016 21:58     01.06.2016 11:12

Čelní střet osobního a nákladního auta na hlavním tahu I/22, ke kterému došlo v úterý večer, skončil tragicky. Řidiče sice přepravil do Plzně vrtulník, muž ale následkům zranění podlehl. Je nařízená pitva.

DN Koryta 31.5.2016-1

Tragickou dohru má nehoda, ke které došlo v úterý večer na hlavním tahu I/22 na Klatovsku. Řidič osobního auta ze zatím neznámých příčin vjel na rovném úseku do protisměru a čelně naboural do nákladního auta. V nemocnici na následky zranění zemřel. Ukázalo se, že neměl řidičák.

K nehodě došlo krátce před devátou v úterý večer. "Čtyřicetiletý muž z Klatov jel s vozidlem tovární značky Renault Mégane po komunikaci číslo I/22 ve směru od Domažlic na Klatovy. Na rovném úseku u obce Koryta vyjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucí nákladní soupravou s vozidlem zn. Mercedes Benz s přívěsem, ve kterém byl umístěn skot. Po střetu osobní vozidlo skončilo převrácené na levém boku v pravém silničním příkopu ve směru jízdy na Klatovy a nákladní souprava skončila vpravo v poli v pozici na kolech," popsala průběh nehody mluvčí policie Dana Ladmanová.

Ve zdemolovaném osobním aute zůstal řidič zaklíněný a vyprostit ho museli hasiči, kteří následně pomáhali s jeho resuscitací. I když pro něj letěl dokonce vrtulník, zraněním nakonec podlehl. "Zraněný muž byl transportován leteckou záchrannou službou do nemocnice v Plzni, kde na následky zranění zemřel," dodává policejní mluvčí.

Řidiči neměl řidičák a soud mu dvakrát vyslovil zákaz řízení. V případu je nařízená pitva...

"Policisté zjistili, že řidič nevlastní řidičské oprávnění a má uloženy dva platné zákazy činnosti podle rozsudku Okresního soudu v Domažlicích a nesměl řídit motorová vozidla. U zemřelého byla nařízena soudní pitva," uzavírá Dana Ladmanová.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT