QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Končí dopravní omezení v Jiráskově ulici v Rokycanech

08.04.2024 11:20

Jedna z hlavních tepen města bude opět obousměrně průjezdná. Na otevření naváže dvoudenní dopravní omezení v křižovatce ulic Dvořákova x Soukenická.

Jiráskova_otevření zbylé části

Náročná rekonstrukce Jiráskovy ulice začala 13. března 2023. Od pátku 12. dubna 2024 bude ukončeno dopravní omezení v Jiráskově ulici. „Práce v rámci této stavby dále pokračují v ulici Svazu bojovníků za svobodu v úseku od Jiráskovy ulice směrem k Dukelské ulici. Ta je zcela uzavřena pro automobilovou dopravu, chodcům je průchod umožněn,“ informovala mluvčí města.

Na otevření naváže dvoudenní dopravní omezení v křižovatce ulic Dvořákova x Soukenická, kde Správa a údržba silnic Plzeňského kraje bude opravovat povrch komunikace.

„V této křižovatce Správa a údržba silnic Plzeňského kraje provede opravu povrchu vozovky,“ uvedla mluvčí města.

Omezení je naplánováno na pátek 12. a sobotu 13. dubna. Dvořákova ulice od křižovatky s ulicí Mládežníků bude zcela uzavřena po oba dny. Soukenická ulice bude vždy průjezdná jedním jízdním pruhem.

Objízdná trasa je vedena pro vozidla jedoucí z Radnicka do Rokycan odbočením v Oseku, přes Volduchy a Svojkovice. Pro místní občany bude možné využít místní komunikace a obousměrně otevřenou ulici Jiráskova.

Pro občany ze severu Rokycanska se nejedná o jediné omezení – od začátku dubna do konce května je úplně uzavřena silnice III/2322 v úseku Litohlavy – Osek, a to v rámci stavby připojení severního Rokycanska na dálnici D5. Objížďka je stanovena po silnici II/232 – II/605 – II/183 - III/2326, tj. v trase Osek – Rokycany – Litohlavy a opačně.

Foto město Rokycany

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24