QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Město Domažlice investuje do sportovního areálu Střelnice

09.04.2024 10:11

Hned několik investičních akcí probíhá nebo brzy proběhne na městském stadionu Střelnice i v dalších objektech, které využívají obyvatelé Domažlic.

areál Střelnice_0424_město Domažlice

„Zakázku na výměnu ochranných sítí za brankami na fotbalovém hřišti s umělým povrchem na stadionu Střelnice schválila rada města," informoval domažlický starosta Stanislav Antoš. Radní vybírali ze dvou nabídek, vybrali tu levnější za 50 885 Kč bez DPH.

Na městském stadionu dojde i k výměně okapů a svodů na západní tribuně. Zakázka vyjde na 31 499 Kč bez DPH.

„Na stadionu Střelnice proběhne v brzké době také obnova beach volejbalových kurtů," doplnil jednatel Správy sportovních zařízení města Domažlice Dalibor Kubů.

V plánu jsou i nová parkovací místa za novou tribunou a stezka pro chodce a cyklisty propojující Vojtěchovu ulici s ulicí Hruškova. Jedná se o nynější největší investiční akce na stadionu.

„Stezka nabídne chodcům a cyklistům přímé napojení na havlovickou cyklostezku a výrazně zjednoduší průchod v této části města. Tento projekt se chystal delší dobu," připomněl starosta.

Investice jsou připraveny i pro další městská sportoviště - na letní měsíce se chystá oprava střechy zimního stadionu, ve sportovní hale dojde k výměně časomíry a na babylonském rybníku je pro letošní sezonu připraveno šest nových šlapadel a šest lodiček.

Foto město Domažlice

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy