QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Nehody kamionů zkomplikovaly provoz v regionu

01.08.2016 15:04

Hned dvakrát musela během pondělí do terénu vyprošťovací technika kvůli havarovaným kamionům. Na Klatovsku utrpěl řidič i zranění. Příčiny nehod jsou dál v šetření.

DOL_5835

K první nehodě kamionu došlo v pondělí dopoledne na Rokycansku. V příkopu skončil kamion u obce Borek. O pár hodin později havaroval v podstatě stejným způsobem i kamion na Klatovsku u obce Měčín.

Havárie kamionu na Rokycansku se naštěstí obešla bez zranění. Na místo ale museli vyjíždět hasiči kvůli úniku provozních kapalin. Složky IZS zamířily kvůli havarovanému kamionu také na Klatovsku.

"Za obcí Měčín směrem od hřbitova vjel řidič vozidla MAN s přívěsem na krajnici komunikace, následně i se soupravou skončil mimo vozovku v pozici na boku," řekla k nehodě mluvčí policie Dana Ladmanová.

Na místo musela vyjíždět i vyprošťovací technika. Při havárii se navíc zranil i řidič kamionu, podle všeho se ale mělo jednat jen o lehčí zranění. Přesné příčiny nehod jsou stále v šetření.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy